You are the sunshine of my life...

...That's why I'll always be around.
 
 
You are the apple of my eye :)
 

Början

Tänkte bara visa er utgångsläget i badrummet;
 
Plankorna löper längst hela badrummet och är dessutom ritade på av valfri liten människa (alternativt dyslektier!) en hemsk duschkabin och annat fult.
 
Ni får dock inte förvänta er för mycket av renoveringen, det är nämligen inte läge att byta golv och väggar, bara lite ommöblering som sker. (Och skurning, ni inser inte hur det såg ut under duschen och plankorna)

Right from the hospital

Lovade Emma jag skulle skriva nångång då o då här, fast användarnamn o sånt där tjaffs glömmer man ju alltid bort oxå blir det aldrig av.
Iaf ligger här på sjukhuset o har satans tråkigt, har fått ner blodsockret från någonting över 35 mätaren visar inte högre och Långtidstestet ska vara högst 50-60 a1c och jag har legat på runt 130-140 så jag har inte så mkt val än att ligga här och tråka.
Saknar min flickvän och hade hoppats på få permission denna helg men inte det inte för mitt blodtryck kärvar och måste ha dropp på morgonen för att öka det. Så jag får längta sönder mig lite mera. Emma har varit fröken väldigt duktig hemmafru av det jag fått höra. Riktigt stolt och imponerad av min lilla tös <3 love u hunn!!
 
Iaf har ingenting att göra och det värsta är att jag inte ens får äta popcorn så jag sitter här och känns som jag inte ätit någonting på 3 dagar. =P Men ska bli skönt att kanske bli friskare och kunna gå upp i vikt när min kropp blivit friskare :) Längtar hem till Emma och längtar hem till mina små barn "fluffy o leia" är helt sjukt hur mycket man kan längta efter någonting så mycket...
 
Försöker läsa lite hur man programmerar till android för att göra någonting värt av min tid här. Men har lite svårt med koncentrationen när man är hungrig :).
Nä dags att försöka varva ner och lägga sig och titta på tv. "blev ett lite längre inlägg än de 3 raderna jag tänkt mig^^".
 
ha de gött gott folk //Marcus
 
Lite gammla bilder så det blir lite färg på tillvaron.
 
:Jag - Måste säga jag och min lillebror är väldigt lika när vi var lika gammla :P 
Lillebror.
 
 <3
 
Oxå en satans gammal bild som jag hittade i en mapp som fanns hos mor min :P
9år sedan fan vad tiden går fort alltså
 
 
Sedan musiken som emma får slippa höra nu ett tag ;D Brinner verkligen för fritjof o pikanen :)
http://www.youtube.com/watch?v=Pznlpn_SzEc
 

Utkast: Sep. 28, 2012

Gott folk :)
Jag jobbar så hårt med badrummet att jag närmast kräks på allt som heter skurborstar, skurmedel, silicon och tätningar att göra.

Min fina älskling är fortfarande borta och jag saknar mig halvt ihjäl mig efter dig!!

Nu ska jag försöka leta fram förebilder på badrummet så ni får se fanskapet =D

Little boxes on the hillside...

Vänner! Det börjar äntligen hända saker. Min tvivel att stanna i vårt ullegulliga hus är närmast bortblåst, istället ägnar jag mig åt vad en vis person kallar 'nesting', jag bygger bo! (Och nej, det är ingen McKie-junior påväg. haha).
Efterson jag är ensam några dar ( Jag saknar dig oändligt mitt hjärtas lust!) så försöker jag hålla mig sysselsatt. Den här gången var det enkelt, det börjar nämligen hända saker i badrumsdjungeln!
 
Jag bestämde mig för att skippa golv och väggar, for now, och bara köpa nya möbler och försöka neutralisera det blå som finns inlagt. Bland annat kan jag avslöja att drömbadkaret <3 är på ingång, hurra!
 
Bilder kommer i massor, när jag letat rätt på ett minneskort=)

 
 

Något som håller mig vid liv i höstrusket---

Snälla farbror tomten hör min önskan;
 
 
 
Snart så..(!!)

Badrum on my miiiiiind,

Ja sitter här helt fixerad på dverse badumsidéer. Så groteskt less på vårt hemska furubadrum att jag nästan svimmar. In med dramatisk romantik!! Men ännu kan jag bara drömma. Snälla gud; ge mig en miljon och en vettig hantverkare!!

Höst på min planet.

Kära vänner, solen skiner på oss här nere in the deep south. Sommaren fick sig en liten återuppståndelse och skinnjackan får vila på hyllan ett tag till. Typiskt, när jag precis inhandlat en hel rad stickade plagg, haha!
 
Annars händer inte särskilt mycket. Jag sliter och står i med pluggandet medan mitt hjärta klipper gräs och krattar. Känns som det ligger en rätt intensiv period framför oss, så jag passar på att andas när luften finns till.
 
Det var väl det, inte mycket att tillägga. Hoppas ni alla mår bra och tar hand om er. Ni finns alltid i mitt hjärta, kram!
 


GOGOGO

Skolan är i fullgång och jag känner mig faktiskt någolunda motiverad. Skriver i en hemskt intressant forumtråd, och ser med spänning på hur den utvecklas.

Pingvinterapi, over and out!

Matmatmat

Jahapp, vad har hänt sedan senast.. Mjo, matfasten i trevligt sällskap, fick mig äntligen mina langos! Och så en fet köttbit på Bishop Arms idag, helg okej if you ask me!
 
Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen, dripdrop. Kvar denna vecka blir trevliga besök, biobesök och annat kul.
 
So long!

hemmahosemmaomarcus

Hej allesamman, och välkomna in till oss! Här bjuder vi på bilder från vårt charmiga lilla hus, och får ta den av vår vardag tillsammans med våra älskade vovvar, eller snarare bäbisar; Leija & Fluffy. Stig på!

RSS 2.0