En presentation

Hej mina vänner!
Hög tid för en ny blogg, denna gång med inredningstema!

En liten presentation är väl på sin plats till att börja med. Jag (Emma) bor tillsammans med min sambo (Marcus, därav bloggnamnet) och våra små prinsesshundar Dolly&Leija.

För tillfället bor vi i en liten by, långt ned på kartan. Lägenheten på sisådär 95 kvadrat har vi haft i ungefär ett år, och ser ut lite såhär:



Lantköket är fantastiskt, där finns massor med plats för att låta kreativiteten flöda (Läs; disken hopa sig!) Och planlösningen är grym.. Tänk er själva, de 95 kvadraten är uppdelade på bara 2 rum och kök!

Tyvärr är inte skicket på huset i sig någon hit, det tas inte riktigt hand om som det borde, det behöver målas eller rent ut av bytas fasad på. Det är nämligen ett gamlat stationshus (i rosa, min favo;)) som tyvärr inte sett en pensel på många, många år.

Somsagt, en fantastisk lägenhet på många vis.. Men om sanningen ska fram är både jag och min sambo (men framförallt hundarna!) husmänniskor i grund och botten. Jag saknar en gräsmatta, jag saknar friheten som kommer med hus, tja, allt sådant, så hus blir det!

Vi har precis valt oss en urgullig liten villa från -86, men mer om den senare!

hemmahosemmaomarcus

Hej allesamman, och välkomna in till oss! Här bjuder vi på bilder från vårt charmiga lilla hus, och får ta den av vår vardag tillsammans med våra älskade vovvar, eller snarare bäbisar; Leija & Fluffy. Stig på!

RSS 2.0