Kräftkalas och annat!

Hej kära vänner :)
Vädret här uppe är fruktansvärt och jag vill nog mest bara vara nerbäddad under en filt! Annars är nog allting bra, har fått påbörja vad jag åkte upp för och är så nöjd med det. Livet ska nog bli fint ska ni se! Allt handlar om lite tro, och sådant kanske man kan rota fram någonstans. Dessutom har jag avnjutit mormors köttbullar, och sådant sitter aldrig fel ;)
 
Hur som helst, lite bilder var utlovat, här har ni resultatet av kräftskivan (tuuusen tack för en mysig kväll!) där jag tänkt ta maaassor av bilder, hem hem..
 

Hemliga hem

Det är alltid en speciell känsla att komma hem. Hem till mitt flickrum, mitt hus, min gård. Hem till de som älskar mig mest på planeten. Hem till alla lukter, känslor, vanor och rutiner som man levt med i så många, många år.
 
Ännu har inte särskilt mycket hunnits med för min del. Jag har träffat bästa svärfamiljen, min egen alldelens fantastiska familj, bokat tandläkartid, gått en antikrunda (där mor och far tokfyndade!) fått kotorna tillknäckta, käkat två uteluncher (max och tatung, åååh vad jag saknat det!) fyndat lite åt mig själv, och nu får jag håret (förhoppningsvis...ser inte lovande ut...!) uppfräschat. Det var det, så mycket har jag hunnit med på dessa två dagar.
 
Några bilder har jag inte att bjuda på, men imorgon blir det kräftkalas, och då ska sjuttsingen kameran med :)

Utkast: Aug. 19, 2012

Gott folk!=)
Här hemma packas, fixas, städas, tvättas, klipps och tömms det. Framför oss ligger en efterlängtad semester!

Finns så mycket att se fram emot. Det ryktas om bad, båt, middagar, kräftskiva, kära återseenden och familjemys. Precis vad jag behöver efter en grymt tung och solfri sommar. Vi ses snart, mina kära!

Host, höst!

Det känns som höst, för jag hostar och har tänt ljus. Alltid så, alltid samma. Nu kommer iallafall en ny bekant på besök och kanske kan pigga upp? Hoppas solen skiner där ni är, vänner :)

Lite solsken iallafall :)

Efter haft en riktig skitsommar här nere så har man passat på att ta något kort på glada hundar iallafall =)
Får hoppas det blir varmare o skönare nu innan vintern kommer. Hade picknick ute igår var rätt skönt Emma hade varit duktig o styrt go mat o jordgubbar o grejjer efter hon jobbat så blev rätt mysigt.
 
Våran vanliga kamera faller dock en bit i taget i småbitar så har bara tagit kort med ipoden men att ta kort på somriga dagar bara man ser solen är bra nog även om kvaliten krackulerar.. =)
 
Mvh//Marcus
 

Happyland

Hej vänner! Jag håller på att jobba mig in i en tidig grav, men på en ledig dag kommer jag till er på ett gott humör, trots att det är söndag! Hoppas att ni alla har en fantastisk sommar, passa på att njuta! Vi kan alltid låssas att min värld ser ut såhär:
 
 
Hej med er!

hemmahosemmaomarcus

Hej allesamman, och välkomna in till oss! Här bjuder vi på bilder från vårt charmiga lilla hus, och får ta den av vår vardag tillsammans med våra älskade vovvar, eller snarare bäbisar; Leija & Fluffy. Stig på!

RSS 2.0