Bildbomb!

Hej allesamman!
NU är vi inflyttade, och 3 dagars riktigt hårt slit har gett resultat. (1000 tack och 1000 pussar på världens bästa mamma, det hade aldrig gått utan dig!

Hallen:


Här fick vi först och främst riva strukturtapet,  sedan tapetsera om och måla vitt.




Marcus kontor/gästrummet.



Helt okej tapet, så vi behöll den. Bäddsoffa från Ikea, fåtölj och liten datahörna. Här ska visst skapas musik eller dylikt.




(Ber om ursäkt för obäddad säng, inte lätt i flyttkaos;))

Äntligen ett rum utan strukturtapet! Här tapetserade vi med en helt underbar rostapet och målade vit vit vit! Här saknas dock gardiner, sängkappa och annat småfix, så ni får finare bilder när det är åtgärdat.



Mitt favoritrum, köket!





Ännu en strukturtapet, men faktiskt en rätt fin sådan! Så, tapet en vägg (den vintagetapet jag klickat hem var i ett bedrövligt skick, men den blir nog en bård av framöver) och så målade vi resten vitt. Ser rätt läckert ut med vita rutor. Sedan en hel del rosa, tur att M inte gärna håller till i köket ;D





Vardagsrummet var champangefärgat, och det kände vi att vi kunde leva med. Fondväggen bakom tvn är den berömde lökfarbrorn, för att hedra M's A-torpkultur! Den var förövrigt överdjävlig att få på plats. Sofforna ska få byta färg framöver. Svart eller grå?



Mitt dressingroom! Vilken lycka va? Ett helt rum för kläder! (Okej okej, ett skrivbord för plugg också då...) Kaos på bilden förstås, det är nu fyllt med klädstänger, bilder kommer!

Rummet är hysteriskt rosa med nalle puh-bård. Hmm... Färgen stannar (ska det va tjejigt, så ska det!) men bården åker in syn om tid.




Matsalen med burspråk har väärldens potential men är inte färdigställd ännu, så jag bjuder på en förebild sålänge. Chockrosa struktur.. Ska nog bli vitt med gulddetaljer.




Badrummet. Inte sådär jättekul. Kom dock en ordentlig reparationsslant med huset som ska gå till badrummet, så det kommer med tiden.



Groventré/tvättstuda/förråd. Inget särskilt, men ÅH så skönt att slippa tvättider ;)



Det var det mina vänner, en smygtitt på vårt nya hus! Kanske snör in lite 'före bilder'  senare så ni får se vilket kaos vi hade att utgå från.

Ha det fint!

Barabarabaram

Hej mina vänner!
ÅH, vad mycket som hänt sedan sist. Nu har vi äntligen fått inflyttningsdagen; 15 juni! SNART dvs, mindre än en vecka kvar,och packningen är i full gång. Skönt mitt i månader, ger oss ju gott om tid att tömma och städa ur, flyttlasset går dock till veckan, ska bara måla och tapetseras om i sisådär..ALLA rum. På strukturtapet också, hu..är redan nervös.

Kommer nog dyka upp ett 'före' inlägg nu i dagarna, so I'll keep you posted!

hemmahosemmaomarcus

Hej allesamman, och välkomna in till oss! Här bjuder vi på bilder från vårt charmiga lilla hus, och får ta den av vår vardag tillsammans med våra älskade vovvar, eller snarare bäbisar; Leija & Fluffy. Stig på!

RSS 2.0