Powerfull figure

Hej vänner!=)
Händer inte mycket här hemma, jag jobbar ju för FULLT. Idag är jag ledig dock, känns suveränt. Vi ska iväg på bio i afton, Ice age 3 i 3D, ohyggligt trevligt!
 
Snart har vi födelsedagsfirande i huset också, med gaaaalet mycket paket, så kul!=)

Du kanske inte gillar killar säg? Eller så kanske du bara inte gillar mig.

Ja, det är musikpepp som driver mig idag. Sedan vi kom hem norrifrån har det mesta bara fått va', och summan av den kontenten blir ju alltid kaos. Så, midsommardagen går i städandets tecken, trots att jag helst av allt bara vill ligga nerbäddad med en god bok idag, vädret ha nämligen svikit oss.
 
Och inga bilder hade jag att bjuda på heller, adjö!

Midsommar!

Hej mina vänner! Midsommarafton äro här, men vi firar hemskt nedtonat. M har somnat i solen och bränt sig, och jag har jobbat långdag. Så, en god middag, ett glas vin och så chips framför TVn, där har ni oss idag!

Moi

Hej mina vänner! Det blev inte riktigt som jag tänkt mig med tjejmiddag och annat, men nu tar vi nya tag! Har en fullspäckad vecka med introduktionsdagar till jobbet, tjejkväll med L, möten och jobb. Ja, och så är det midsommar också!

Har inte så mycket nytt att komma med, förutom att mamma skapat mig en styleroomsida! Håll till godo;


Hemmahosemmaomarcus

Återvändandet.

Åter nere i södern, efter en underbart härligt men allt för kort semester hos nära och kära (PUSS Mamma o Pappa, nu är BÄST!). Hann dock mer rätt mycket, som avrundades fint med ett studentfirande!

Min fina, urgulliga 'lill'kusin tog studenten och var så otroligt tjusig. Dessutom fick vi en chans att umgås, något vi planerat länge men som aldrig blivit av. Nu hoppas jag hon kommer ner och umgås i sommar!

 

Idag är en spännande dag. Både M och jag träffar viktiga människor och dessutom levereradas en stoor kartong märkt födelsedag, avsändare älsk mami och papi. Otroligt spännande. Gällande födelsedagar och andra presentdagar är jag ungefär 5 år gammal och pillar gärna i tejp!

 

Nu ser jag fram emot torsdag, tjejmiddag med fin vän :)

Birthdaygiiirl

Ett långt försenat litet inlägg efter min ullegulliga mammas födelsedag, som dessutom råkade infinna sig på morsdag, dubbelt firande, med andra ord! Blev rätt många bilder tagna, främst på ytterst bakfull morbror som bestämt försökte undanfly roade kameramän.

Så, ni får ett litet kollage, eftersom jag just precis nu är väldigt inne på sådana. Håll till godo:)

hemmahosemmaomarcus

Hej allesamman, och välkomna in till oss! Här bjuder vi på bilder från vårt charmiga lilla hus, och får ta den av vår vardag tillsammans med våra älskade vovvar, eller snarare bäbisar; Leija & Fluffy. Stig på!

RSS 2.0