Klart och betalt ;D

Hej igen mina vänner!
Alla papper är påskrivna, och nu är det nedräkning till inflyttningsdagen här hemma! Har redan börjat packa de flyttlådor vi var kloka nog att spara sedan sist ;) Här har det flyttats hejvildt från båda håll, men nu har vi nog äntligen hittat en plats att landa, och DET gott folk är en underbar känsla...

I afton gjorde jag ett ryck och började kika på tapeter, och hittade något fint till vartenda rum, och gissa vad? Sambon hade inga invändningar, så då är saken 'biff'! Blir rätt enhetligt, alla rum i gråskala. Främst älskar jag medaljong tapeten till vardagsrummet och de nästan blyertstecknade rosorna som skall  pryda samma vägg som sänggaveln, galet mysigt.

Har egentligen inga passade bilder, men tja.. ni kan ju alltid få se exteriören på vårt kommande drömboende:



Är det inte fullkomligt bedårande? Dock har alla rum strukturtapet i grälla färger och bruna (!!) lister, så det ligger en hel del jobb framför oss..

hemmahosemmaomarcus

Hej allesamman, och välkomna in till oss! Här bjuder vi på bilder från vårt charmiga lilla hus, och får ta den av vår vardag tillsammans med våra älskade vovvar, eller snarare bäbisar; Leija & Fluffy. Stig på!

RSS 2.0