My darling!

Här har ni förresten något jag missat att visa tidigare, nämligen min pärla:



(Nu med snygga sommarfälgar dock,
...och en hel massa glitterstenar.
...och med rosa hjärtsäten!)

Framsida, baksida, insida, utsida..

Många blogginlägg nu, men det är kanske lite kul! Här kommer iaf en enorm bildbomb på hur trädgården/uteplatsen ser ut!
 
Baktill införde vi lite textilier och en massa växter. Kändes lite fräscht med turkost och lila, så så blidde det :)
 

 
 
 
På framsidan satte vi (Läs; Mamma!) upp blomlådor utanför fönstret, och så grävde vi en rund blombänk där vi satt kalasfina växter, bland annat mina efterlängtade rosor. I mitten fick soluret spela huvudrollen!
 
 

Din mamma..

Åh, mammor! Snälla, söta, rara ni; ta hand om era mámmor. Älska dem obegränsat. Ta vara på all tid ni kan med dem, de är trotsallt något av det viktigaste som finns. Här är min underbara, vackra, fantastiska mor:
 
 
(Detta gäller såklart pappor också. Pappa! JAG SAKNAR DIG!!)

Tillägg

Mor och jag hittade dessa kakeldekorer på schtan igår, och kunde bara inte hålla oss!
 
 
(List, 'krukor' och grytlappar från IKEA, kakeldekor från Lagerhaus)

ÄNTLIGEN!

Äntligen äntligen äntligen äntligen ÄNTLIGEN har jag ett fullständigt kök, och ni anar inte hur skönt det känns! Hög tid för bilder:
 
 
 
 

 
Och såhär ser det ut förövrigt:
 
Och idag ska vi bygga naglar! Och shoppa. Wiie.
 

Godbless Ingvar

Sitter och toknöter IKEA's hemsida för tillfället. Har egentligen en tvätt/städdag, men lite pauser måste man ju få ta! Har en riktigt fullspäckad arbetsvecka framför mig, så allt sådant där man borde göra måste göras idag..hu!

Och städas måste det (se mitt tidigare inlägg om att städa inför besök, höhö) För om en vecka precis kommer min underbart gulliga lilla mamma, och jag längtar så det svider! :)

Lördag..

Känns mer som söndag.

Loppis idag, gick faktiskt två gånger, den första var det överproppat med folk, den andra urplockat som sjuttsingen. Extra sur blev jag när jag såg folk gå omkring med fynd jag hade velat göra! Men, lite fint fick jag ihop iaf! Har inte kort på allt men här har ni lite iaf;
 
Emma & Marcus går på loppis!
 Emma hittar handdukshållare, försäljare undrar vad jag vill betala,jag skojar och säger en tia, och gick  med på't!
 
 
2 stycken lampetter, som kommer vara så fiiiina till kristallkronan:)
 
Sedan blev det en såssnipa och mitt bästa fynd för dagen (som just nu är i diskmaskinen) nytt vardagsporslin! Fyrkantiga, i mörkmörkgrönt glas med fin 'flätad' kant, 30:-, grääsligt värt!

Utkast: Jul. 07, 2012

Hej mina vänner!
Efter en hård arbetsvecka har jag äntligen helg, i hela tre dagar(!!) Tur det, har nämligen en väldigt, väldigt hård vecka att se fram emot efter den. Veckan därpå ser jag sååå mycket fram emot, då kommer nämligen min underbara älskade mamma på besök och ingen längtar mer än mig!

Ser fram emot morgondagen också, då är det loppis som gäller! Är tydligen någon stor, årlig loppis som de håller här i byn där vi bor. Kommer säkert vara smockat med folk och svårt att ens få en glimt av gobitarna, men vi kan väl hålla tummarna för att jag gör något superfynd? Har ju nämligen superfyndat hela veckan, både på stan och i byn.

Det var allt för nu, var rädda om er nu, kram!

It's gonna be a bright, sunshiny-day

Hej vänner!
Idag har solen strålat helt fantastiskt, och jag och M har mest legat ute och njutit av den, resultatet blev ungefär...såhär:


Mitt på dagen någon gång blev vi dock lite trötta på solen, tog en tupplur och sedan stack vi ner på byn. Hittade en riktig dröööömväska på superrea, och fick en datorväska i rosa av M, HJÄRTA alla grymma fynd som gjorts på senaste.

Helt glömt bort att berätta om mina födelsedagspresenter kom jag på! Blev en surfplatt, maaassa kläder, mobil och mobilgrejer, smyckesskrin och annat, helt galet mycket och helt galet grymt, tack till alla!=)

Kalaskul

Otroligt trevlig dag idag! Spenderade den på stan med M och fina Linda! Blev många kassar rikare, men inte så mycket kosing fattigare, awesome! Lång blev dagen dock, åkte vid 12.30 och va inte hemma förns 20.30, så nu är jag rätt mörbulta och rätt slut. M är helt körd han med, inte lätt att vara kille som dessutom erbjuder sig att bära samtliga påsar och snällt följde med på alla tjejaffärer, bra där!

Det va allt för idag, kram!

HURRA!

hemmahosemmaomarcus

Hej allesamman, och välkomna in till oss! Här bjuder vi på bilder från vårt charmiga lilla hus, och får ta den av vår vardag tillsammans med våra älskade vovvar, eller snarare bäbisar; Leija & Fluffy. Stig på!

RSS 2.0