Min fina Lina

Ett litet personligt inlägg som kanske inte hör hemma här, men vem bryr sig?


Min fina vän Lina har fått tillökning, en liten prinsessa, och jag är så glad för din skull! Grattis hjärtat :)

Kärlek i vinyl!

Åh vad jag älskar vinyler! Inte bara skivor dvs, utan vinylplast eller 'väggord' som de kallas. Idag har jag monterat sådana!


Började i hallen. Denna inyltext var betydligt mindre än jag tänkt mig, och passade därför ypperligt I hatthyllan. Ja, jag vet att den ser sne ut, men så är inte fallet. Jag dubbelkollade med verktyg! (Läs; vattenpass hette det visst.) Ser ni föresten att det ser ut som jag bor ensam här, med en massa hundar? Tjejer, tjejer, tjejer.


Därefter gick jag på köket. Det var lite klurigare denna gång, för nu va texten stor. Och på det har jag pyntat sönder ungefär.. varenda öppen yta med små tavlor, hyllor eller annat krimskrams. Fick en spännande idé och nedan har ni resultatet:

SMACK! Upp på kökskåparna! (Även denna ser sned ut, vad är felet med mitt fotograferande?) Tyckte det blev spännande, tur att de är så lätta att ta bort, när jag nu tröttnar ;)

Det var allt för denna gång, see u soon!

Tack gode Gud för grannar!

Åh, grannsämja!

Vi stod ute och tragglade, 3 timmar för ett kvadratmeter, och vara lagom arga och trötta. Så skickar en granne helt sonika över ett par blonda ungar som talade om att de minnsann också hade en gräsklippare. Trodde jag skulle smälla av tills hon yttrade att vi fick låna den om vi ville. Åh, vilken lycka! Var lite svårt att tacka hövligt då grannmamman hade lite svårt med språket. Tror minsann jag får baka ett parti bullar. Det brukar tala ett universalspråk som är svårt att missförstå!

Om gräsets förödande följder.

Allt började med ett AVI. Naiva och blåögda skuttade vi glatt ned och hämtade ut vår alldra första gräsklippare. Här ska vår 'härliga och stora hörntomt' klippas. Allt var frid och fröjd tills vi mötte gräsmattan Gud glömde!

Naiva var ordet. En tjusig handgräsklippare kommer man inte långt med när gräset stått sedan när föregående ägare senast känt för att frissera den. Vi talar om månader gott folk. Det är inte bara tungt och svettigt, utan ser förmodligen hysteriskt roligt ut för förbipasserande, som grädde på moset sådär.

Grannarna hånar mig med sina delux-varianter, och jag överväger snabbt att sälja min njure för en flådigare modell. Inser snabbt att en partyprinsessa inte enbart förlorar sin forna glas med åren, utan även marknadsvärdet på diverse reningsorgan.

Död åt mossa, maskrosor och mördarsniglar.

Jag läste någonstans att välja gräsklippare är ungefär som att välja barnvagn. Det borde betyda att min gräsmatta är min bäbis. Tvåårstrots och kolik fick man visst på köpet.

/Emma, vars hysteriska förkärlek för spädbarn fått sig en törn.

Före-inlägget!

Lovade ett föreinlägg, så här kommer det!


Möblemanget på bilden tillhör den förra ägaren.


Möblemanget på bilden tillhör den förra ägaren.


Sovrummet var ljusgult. (Ursäkta flyttkaoset)



Köket gick i solgulstruktur. (Ursäkta flyttkaos)


Insåg ungefär i mitten av detta inlägg att jag inte hade bilder på alla rum, men här får ni en liten idé om vad vi utgick ifrån.

Tills vi hörs igen, må gott mina vänner!

hemmahosemmaomarcus

Hej allesamman, och välkomna in till oss! Här bjuder vi på bilder från vårt charmiga lilla hus, och får ta den av vår vardag tillsammans med våra älskade vovvar, eller snarare bäbisar; Leija & Fluffy. Stig på!

RSS 2.0