Liten update

HEJ mina vänner! Allt för länge sedan jag skrev nu, men det har lixom inte hänt så mycket på hemmaplan den senaste tiden. Är förtillfället omringad av nära och kära och önskar att de alla bodde alldelens just precis intill oss, haha.

Åh, vilket underbart väder vi har här uppe! Tycker dock hemskt hemskt synd om min kära sambo som snorar och nyser stup i ett, han som just avklarat pollensäsongen nere hos oss, just typiskt!

Träffade dessutom mina gymnasiebästisar här om dagen och det tog mig ungefär en sekund att komma på varför jag alltid älskat dem! Lovar alltid migsjälv att träffa dem när jag är här, men det blir lixom aldrig av, men nuså. Och M har träffat sin BFF och har dragit igång ett riktigt spännande projekt han säkert kommer skriva om framöver!

Imorgon fyller min kära lilla mamma år, ska försöka ta lite bilder, har blivit dåligt om det på senaste tiden, lovar bättring!

Sommar och gräs mot snöskottning

Tänkte att nu när jag försöker lägga 50-50% tid till både Leia och Lill Fluffe så laddar jag mest upp kort på Fluffmeistro. Lite orättvist men vill ha så många kort jag bara kan få på honom för han växer tokfort!
Iaf igår var vi ute och lekte och jag tog några bilder med ipoden och mobilen.
Dom är så söta! samt hittade jag fluffes favoritboll som blåst på våran gård! Han är helt tokig i den!.
Ska bli kul att få träffa Familj och allt som följer med. Modda dator med Fnarre ser jag framemot!
Samt creds till Emma som är hard working woman!!

Iaf lite bilder från igår och nån från idag på voffsarna :)


leia är lite skeptisk mot att det är varmt ute:) Klippte gräset idag så Leia trivs lite bättre ute nu! Kort från igår.


Fluffe överaskar lite! han har en rackarns fart lill gubben!


Ståtlig dude!


Mr and Mrs vakthund:)


chillar i soffan före läggdags! Försöker låta dom sova själv men det svider i hjärtat.

Dom har nästan halva huset endå för sig själv har gett dem gosefilt min gammla keps allting dom vill ha!Men helvette vad svårt det är att gå i hallen och de kikar på en sådär! Men dom är riktigt duktiga är så stolt över dem! de har bättre dyngsrytm än jag! (L)


Idag som sagt hittade jag hans mystiska favoritboll han är helt galen i den!!


Näfasen skulle ladda upp nå filmer men youtube bråkar med mig! men det får komma.. Minnen från de små är hög prio på, men nu ska jag vänta in styvfadern som kört långt o är säkert riktigt trött. Försökt göra allt i ordning så han kan bara slänga sig ner. Sen längtar jag till Sambon kommer hem blir lite tomt utan na.
Men nu ska jag plocka diskmaskin och sen börja förbereda för varva ner!

Mitt längsta inlägg ever btw!
Glad sommar på er!

/Marcus

Psykodynamin

och psykodynamiska synsett och spädbarnspsykiatri och...hujeda mig! Inte precis så jag planerat att spendera dagen, meen jag får skylla mig själv som skjutit på det. SÅ, här pluggas det för fullt i ett par timmar, tills det bär av till jobbet (!!). Idag är nämligen min första dag, på mitt första jobb, svindlande! Jobbar dock bara ett par dagar innan det bär av till snöstormarnas rikte för psykeveckan, mammas b-day, och körkortstagande. Ska nog hinna klämma in att träffa ett par hjärtegryn också. Är dock lagom sur att åka upp nu när sommaren är i full gång här nere, meen sådant är livet I guess.

Var hursom hemskt mysigt att ha pappa på besök, och dessutom blev jag ett caféset rikare (Thank u:*) så nu börjar framsidan snart vara komplett. Vi planterade nämligen rosenbuskar, jordgubbsplanor och diverse blommor i helgen också. Själv är jag en nooooob på sådant, men M är smygexpert, så förhoppningsvis letar de sig upp inom en snar framtid!

Så, en något gladare, betydligt piggare Emma signar ut! (Tänk så mycket nattsömn kan göra!)

Staying steady on the ground :)


Jag och Fluffy såg ungefär likadana ut när ryssland vann över sverige i vm!
But thats okay haft en härlig dag varit blåsigt regn mörka moln men slutade i solsken o grill. Jag och fruntimmret mitt planterade lite växter samt jag fått en nice hightech whiteboard som ska gnata på mig som hypnotiserar mig och jag måste följa. Har små fina diodrar och kommer gnata på mig att ta Diabetes sprutorna och avlasta flickan min så det är fint! samt ett bolltäcke som väger mer än sängen den själv! Men allt i allo en fin dag!.
snart ska vi på semester úpp till snön men ska bli kul att träffa familjer o nära o kära.
Och nu kom jag på mig själv att jag bloggar.. ej okej. Men jag och vår kära lilla familj säger Godnatt och trevlig helg alla!

Mvh // Marcus

Hon är så söt när hon soover,

Någon som har det bra, det är jag, just nu iallafall! Jag har nämligen turen att bli brukare av ett bolltäcke. Har användt det tidigare under sjukperioder, men nu, nu mina vänner har jag det hemma!! Den tyngsta varianten också, bra det, hjälper redan nu. Hjälpmedelscentralen var överaskande bra, Marcus fick en sjukt häftig, hightech minnestavla :)

Nu vet ni alla hur jag har det, nämligen ungefär såhär;




(Marcus tyckte jag såg ut som törnrosa, och hämtade därför min prinsesskrona han gav mig i julas, haha:) Sötaste älskling!)

Idag är det förresten stekhett, och jag ska grilla! Om jag tar mig ur sängen, dvs..

Jag kan vara din framtid

Hej mina vänner! Det hjälpte visst inte med valborgsfirande för att kicka igång bloggandet. MEN! Våren är mer än kommen, och det slår igång inredningslusten och suget efter trädgård.

Min före lille mor har skickat ner ett last med grunkor till trädgården. Blandannat rooosenbusar, vilken dröm va?:) Och så ska här planteras lite jordgubbar och dylikt.

Sedan till det eviga omflyttandet i huset. Kanske framförallt vardagsrummet- Den här gången handlar det om det stora stadiga matrumsbordet som såg groteskt ut i köket, byttes mot en köksö, och sedan dess har samlat damm i förrådet. MEN.... problemet är att det är jättefint, kanske speciellt stolarna till. Och så är det en såå bra arbetsyta.

SÅ nu ska här moddas och fixas och donas, vänta ni bara!

hemmahosemmaomarcus

Hej allesamman, och välkomna in till oss! Här bjuder vi på bilder från vårt charmiga lilla hus, och får ta den av vår vardag tillsammans med våra älskade vovvar, eller snarare bäbisar; Leija & Fluffy. Stig på!

RSS 2.0